De Dating Krant

50plusmatch

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

50plusmatch voor jou
Wat gebruikersgemak en klantenservice betreft, heeft 50plusmatch een naam hoog te houden. Zo kun je op al onze mailtjes antwoorden; aan ‘no reply’ doen we niet. Stuur je ons een mail, dan reageren we gewoon snel. Persoonlijk en direct, daar staan we om bekend. En zorgvuldig: we beschermen je privacy en controleren daarom alle profielen handmatig. En heb je eenmaal een partner gevonden, dan weet je zeker dat we je niet meer zullen mailen. Een happy end, wie wil dat niet?

50-plussers vinden elkaar online
Van de mensen tussen de 50 en 65 jaar die gingen samenwonen, ontmoette meer dan eenderde elkaar online.

Europa date met MatchMedia
50plusmatch is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Zo zijn we behalve in Nederland inmiddels actief in België, Zweden, Denemarken en Noorwegen. En al zijn we een internationale organisatie, we richten ons altijd op de lokale markt. De Belgen daten anders dan de Nederlanders namelijk. Dat weten we, en daar houden we rekening mee. Sterker nog: daar passen we onze websites compleet op aan. Ook dat hoort bij doelgericht.

Maak contact zoals jij het wil

Bij 50plusmatch kun je op vele manieren contact maken met andere leden:

  • Een persoonlijk bericht sturen
  • Direct chatten met andere leden die online zijn
  • Meepraten op Things2Share
  • Zelf een leuke activiteit organiseren

 Nooit iets missen

Of je nu thuis op de bank zit of onderweg in de trein, mis nooit een leuk contact.
mobiel2

8.8 vara's kassa conclusie

Summary

Conclusie en prijs/kwaliteit verhouding

  • Kleurige, (vrouw)vriendelijke, frisse en actieve site. Veel tips en testen. Speeddaten met foto’s is makkelijk, leuk en snel. Leeftijd gemiddeld boven de zestig.

8.5 Gebruiksvriendelijk
9 Profiel
8.7 Zoekfunctie
8.9 Matches & contact leggen

Bezoek ook eens

Leave a Reply