De Dating Krant

50PlusRelatie

50PlusRelatie

50 plus relatie50plus datingsite voor Nederland & België

50Plusrelatie is een vijftigplusdating site in Nederland en België voor de 50plusser die op zoek is naar een nieuwe relatie. Maak gratis je eigen profiel aan en ga lekker zoeken door de profielen in onze database. Stuur een ongelimiteerd flirt- of persoonlijke berichtjes naar de andere leden op de site. Schrijf je gratis in, maak je profiel aan en start met daten en ontmoet 50 plus singles uit Nederland en België. Naast software die alle profielen controleert, controleren wij alle profiel met de hand om er zeker van te zijn dat er alleen serieuze profiel op de site staan.

Nieuwerelatie is een veilige website

Wij hebben alle pagina’s op Nieuwerelatie beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat. De meeste datingsites hebben alleen een SSL certificaat voor de betaalomgeving. Wij hebben er echter voor gekozen om de gehele website te beveiligen. Dit certificaat zorgt ervoor dat alles wat u invult beveiligd naar onze database wordt verstuurd. Je kunt een website met SSL certificaat herkennen aan het slotje in je internet browser en aan de https voor de url van de website in het adres venster in je browser.

Anti fakers systeem

Wij hebben een eigen anti fakers systeem ontwikkeld, dat fake profielen uit het buitenland buiten de deur houdt.

Je persoonlijke gegevens

Wij geven of verkopen onder geen enkele omstandigheid persoonlijke gegevens door aan derden.

Wij gaan voor kwaliteit

Handmatige controle van alle profielen en foto’s
Wij controleren handmatig alle nieuwe en gewijzigde profielen en foto’s op onze datingsite. Alle profielen die zich niet aan de Algemene voorwaarden houden worden afgekeurd of meteen verwijderd. Wij controleren de profielen achteraf dus je hoeft na aanmelding niet dagen te wachten voordat je aan de slag kunt. Start nu meteen met daten.

Voordelen van inschrijven:

  • Gratis inschrijven!!
  • Alleen maar leden van 40 jaar en ouder
  • Bekijk tienduizenden foto’s op de Fotomuur
  • Direct toegang tot alle profielen en foto’s
  • Uitsluitend gecontroleerde profielen
  • 86.000+ mensen kozen ook voor 50Plusrelatie

Bezoek ook eens

Leave a Reply