De Dating Krant

BiLove

BiLove

Voor vrouwen die opzoek zijn naar leuke vrouwen

Voel jij je ook aangetrokken tot vrouwen en weet je niet wat je er mee aanmoet? Of fantaseer je misschien wel eens over vrouwen? Bij Bilove, alleen voor vrouwen, vind je vrouwen die ook op zoek zijn naar contact met vrouwen. Om je fantasie waar te maken, grenzen te verleggen of gewoon ervaringen uit te wisselen.
Biseksuele dating
In tegenstelling tot andere traditionele dating sites hebben leden op Bilove een gemeenschappelijke interesse : Een nieuwsgierigheid voor biseksuele romantiek (in Engels benoemd “bi-curious”). De laatste jaren is bischierigheid een trend aan het worden onder hetero vrouwen. Het woord bisgierig is afkomstig van nieuwsgierig en biseksueel. Dating bij Bilove is eenvoudiger gemaakt door de gemeenschappelijke behoeften van verschillende mensen. Een leuke gemeenschap waar je in contact kunt komen met gelijkgestemde mensen die ook hun biseksuele gevoelens willen ontdekken.
Dus ben je nieuwsgierig naar vrouwen, die net als jij op zoek zijn naar een spannend avontuur, meld je dan nu gratis aan.

Bi yourself, bi happy

60 procent vrouwen is Biseksueel

De meerderheid van alle vrouwen voelt zich seksueel aangetrokken tot andere vrouwen.
De aantrekkingskracht tussen vrouwen neemt met leeftijd alleen maar toe. Tot die conclusie komt een groep onderzoekers van de universiteit van Boise (Verenigde Staten) na onderzoek onder 484 vrouwen. Ruim veertig procent van de vrouwen in het onderzoek had wel eens met een andere vrouw gezoend, de helft had seksuele fantasieën over andere vrouwen. De onderzoekers verklaren de biseksualiteit van vrouwen door de ‘natuurlijke’ affectie die vrouwen voor elkaar voelen. Vriendinnen zijn vaak heel close en hebben – in tegenstelling tot mannen – de neiging om dicht tegen elkaar aan te kruipen tijdens logeerpartijen of een avondje op de bank.

Bezoek ook eens

Leave a Reply