De Dating Krant

e-Matching

e-Matching

Dating hoger opgeleiden

E-matching is al sinds 1998 actief specifiek voor de Hoger Opgeleiden. Hier vindt u mensen die een Academische, HBO of een universitaire opleiding hebben gevolgd/volgen. Wekelijks schrijven duizenden nieuwe hoger opgeleide singles zich in. U kunt zich gratis aanmelden. Zo kunt u gemakkelijk beoordelen of deze site voldoet aan uw vereisten. Wellicht dat er een geschikte date staat aangemeld bij E-matching.

E-matching bestaat inmiddels al 15 jaar en is nu een van de beste spelers en bij radar tot de beste datingsite in zijn categorie gekozen. De eerste stap die men hier kan zetten is je gratis aanmelden bij de datingsite en eens rustig bekijken. Verstuur wat eens wat berichtjes en kijk of je een klik kan vinden met personen die jou interesseren.
Nog niet zo heel lang geleden heeft e-matching zijn datingsite in een geheel nieuw jasje gestoken. Het ontwerp maakt het voor gebruikers veel makkelijker om online te daten en tot een serieuze relatie te komen. Het nieuwe systeem maakt namelijk veel nauwkeurigere voorstel matches.
Stap twee is wanneer je echt helemaal om bent en dat je een lidmaatschapje wilt gaan afsluiten voor e-matching. Maar dat is pas na het eerste proces wat altijd gratis is.

E-matching profiel
Het aanmaken van een profiel bij e-matching is met het nieuwe ontwerp ook nog eens vele malen makkelijker. Binnen enkele minuten is dit wel te doen en direct wordt jouw account geactiveerd. Uiteraard controleert e-matching wel handmatig de mensen die zich hier aanmelden. Deze datingsite is namelijk specifiek voor hoger opgeleiden en het is van belang om deze kwaliteit in stand te houden. Het blijft altijd een van de belangrijkste dingen om je profiel zo goed mogelijk te houden. Dit zul je vanzelf wel merken in het aantal benaderingen dat je krijgt van vrouwen of mannen.

Bij E-matching kun je op verschillende manieren op zoek gaan naar potentiële partners. Zo kun je snel zoeken op profielfoto’s, profielnaam en met de standaard- en uitgebreide zoekoptie. Hierbij kun je gebruik maken van trefwoorden, het gericht op zoek gaan naar iemand is zo dus vele malen makkelijker en efficiënter.

De datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame relatie vinden.

  • Direct toegang
  • Gratis terug mailen
  • Kennismakingsactie: gratis 3 contacten

Gratis inschrijven

Bij e-matching kun je compleet gratis een profiel aanmaken. Zo kun je gratis foto’s uploaden, andere bekijken en reageren op interesse berichtjes. Vergeleken met andere datingsites kun je al een heel eind komen met een gratis profiel van e-matching. Meld je dus gratis aan om het zelf uit te proberen, als je niet tevreden bent is het uitschrijven binnen enkele minuten gebeurd.

7.7 vara's kassa conclusie

Summary

Conclusie en prijs/kwaliteit verhouding

  • Verhouding prijs kwaliteit goed. HBO achtergrond wordt gecontroleerd. Helaas geen chatfunctie, want daarmee kun je niet controleren of iemand actief is. Berichten ook in je privémail. Lidmaatschap moet per maand en per incasso betaald worden.

7.8 Gebruiksvriendelijk
7.2 Profiel
7.8 Zoekfunctie
8.1 Matches & contact leggen

Bezoek ook eens

Leave a Reply