De Dating Krant

EliteDating

EliteDating

Voor singles met niveau

Nederland telt bijna 3 miljoen singles, die er steeds vaker voor kiezen om op zoek te gaan naar de liefde door middel van online dating. Dating met ELITEDATING is de ideale oplossing als u door het ritme van het dagelijkse leven weinig tijd of energie heeft om actief op zoek te gaan naar een partner.

Online daten geeft u de kans om met meerdere singles tegelijkertijd in contact te komen, die aansluiten bij uw karakter en levensstijl. En alles vanaf de plek die uw voorkeur geniet: thuis, vanuit werk of als u onderweg bent.

Waarom is online dating bij ELITEDATING de beste keus voor u?

Er zijn vele datingsites waaruit u kunt kiezen. Wanneer u echter een datingsite in Nederland zoekt die zich richt op opgeleide mannen en vrouwen en waar veel waarde wordt gehecht aan veiligheid, transparantie en exclusiviteit, kies dan voor ELITEDATING. Bij ons krijgt online daten een persoonlijke benadering: onze vooruitstrevende matchingmethode is gebaseerd op een diepgaande persoonlijkheidstest, waardoor u alleen partnervoorstellen ontvangt waarmee u daadwerkelijk een match vormt.

De voordelen op een rij:

  • Gratis inschrijving en wetenschappelijke persoonlijkheidstest
  • Serieuze, welgestelde singles tussen de 30 en 55 jaar
  • Een op de drie leden vindt een partner

Wanneer u op zoek bent naar online dating voor singles met niveau dan is ELITEDATING de juiste keuze. Bij ELITEDATING kunt u mensen van alle leeftijden, religies en etniciteiten ontmoeten. Of u nou op zoek bent naar christelijke singles, dating voor alleenstaande ouders of gay dating, u zult zeker iemand vinden die bij u past.

Dating in Nederland

EliteDating mapVia ELITEDATING kunt u op date gaan in de stad van uw voorkeur. Bent u op zoek naar een partner in Amsterdam, een date in Groningen of wilt u graag de liefde vinden in Den Haag? Alles is mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw persoonlijke voorkeur aangeven bij het invullen van uw profiel. Zo kunt u eenvoudig singles ontmoeten in de provincie of stad in Nederland naar keuze.

Veilig online daten

Een nominatie voor ‘Website Van Het Jaar’ in 2013 en 2014 in de categorie ‘Dating’, heeft er mede toe geleid dat alleenstaanden uit heel Nederland vertrouwen op onze service. Wij doen er alles aan om de veiligheid en toegankelijkheid te waarborgen. Uw persoonlijke gegevens worden goed beschermd en zijn vanzelfsprekend niet zichtbaar voor derden. De aansluiting bij het Keurmerk Veilig Daten en het Certificaat Thuiswinkel Waarborg garanderen transparantie, veiligheid en klantvriendelijkheid van en voor onze leden.

EliteDating signs

De handmatige controle van profielen en het niveau van onze leden maakt ELITEDATING een betrouwbare datingsite. De persoonlijke benadering en het geavanceerde model waarvan wij gebruik maken, helpen u bij het zoeken naar uw droompartner in Nederland.

Deskundig datingadvies

De Raadgever biedt waardevol advies om u te helpen op het gebied van Dating, het Singleleven en Relaties. Bent u een vrouw die een man zoekt, wilt u advies voor het onderhouden van een lange afstandsrelatie of heeft u hulp nodig bij het creëren van uw profiel, laat u dan informeren door onze deskundigen!

Bezoek ook eens

Leave a Reply