De Dating Krant

Fuckbook

Fuckbook

fuckbook logoMELD JE NU AAN EN ONTMOET ANDEREN

Fuckbook is een unieke dating site voor volwassenen waar je op een makkelijke manier seksuele fantasieën en wensen kunt delen en ervaren. Fuckbook biedt een aantal specifieke, gratis functies aan volwassenen om hun erotische avonturen en stoute dromen werkelijkheid te laten worden. Via ons chat platform voor volwassenen kom je in contact met vrouwen en mannen van elke seksuele geaardheid. Zowel hetero’s, homo’s als lesbiennes zullen op Fuckbook hun perfecte date vinden. Bij Fuckbook kan je niet alleen video’s en afbeeldingen delen, maar ook live chatten en berichten versturen. Kortom, je hebt zo toegang tot het beste entertainment en de grootste opwinding op het gebied van dating voor volwassenen. Vanavond nog een pleziertje hebben? Bezoek ons dating platform voor genot, een discrete verhouding of om gewoon een beetje te chatten.

DOORZOEK MILJOENEN PROFIELEN

Doorzoek meer dan 12 miljoen profielen
Krijg precies wat je wilt! Je krijgt meteen toegang tot matches bij jou in de buurt. Zoek op basis van gebruikersnaam, woonplaats, leeftijd, interesses, en nog veel meer…

LIVE CHAT


Gebruik het nieuwe live-chatsysteem
Je kunt met maximaal 10 mensen tegelijk chatten.

DEEL JOUW FOTO’S, VIDEO’S EN BLOGPOSTS

Een foto is meer waard dan duizend woorden
Wij hebben een enorm aanbod aan publieke inhoud die je kunt doorzoeken. Op zoek naar iets speciaals? Gebruik ons zoeksysteem om precies te vinden wat je zoekt. En natuurlijk kun je posten, beoordelen en reageren op miljoenen foto’s, video’s en blogposts!

MOBIEL BESCHIKBAAR

Ben je onderweg?
Geniet van de volledige Fuckbook ervaring op je mobiel. Met onze aangepaste website heb je volledige toegang tot alle functies, waar je ook bent. Desktop, tablet of mobiel – Grootte doet er immers niet toe.

VEILIGHEID & PRIVACY

Wij respecteren jouw privacy
Je kunt zelf precies bepalen wat publiekelijk zichtbaar zal zijn. Wij hanteren de hoogste veiligheidsnormen en alle connecties zijn beveiligd met HTTPS encryptie. Het spreekt voor zich dat wij geen enkele persoonlijke informatie vrijgeven.

WAAROM EEN ACCOUNT AANMAKEN

WAT IS FUCKBOOK

  • Fuckbook is een online dating platform voor volwassenen
  • Vind, communiceer met en ontmoet gelijkgestemden
  • Doorzoek miljoenen profielen, chat live, deel jouw foto’s en bekijk duizenden video’s

WAAROM FUCKBOOK

  • Fuckbook is een van de grootste dating site voor volwassenen
  • Een intuïtieve gebruikerservaring voor plezier en het beste entertainment
  • Krijg toegang tot al jouw favoriete inhoud

VEILIGHEID & PRIVACY

  • De beste veiligheid en bescherming van jouw privacy
  • Je persoonlijke gegevens worden altijd beveiligd en privé gehouden.
  • Lees het Privacybeleid voor meer informatie.

BEKROOND


We hebben ons gevestigd in de volwassen entertainment industrie. Fuckbook is een award-winning platform. We werken erg hard om onze competitie voor te blijven. Onze inspanningen zijn beloond met de XBiz Dating Site of the Year 2014 en de YNOT Best Newcomer of the Year 2014 awards.

bezoek ook eens

Leave a Reply