De Dating Krant

gayPARSHIP

gayPARSHIP

Dating voor hoogopgeleiden

Gay dating bij onze datingsite voor hoger opgeleiden
gayPARSHIP staat voor online dating voor hoogopgeleide gay singles. Onze dating site biedt single homo’s en lesbiennes in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest. Wilt u onze gayPARSHIP ook eens proberen? Meld u direct gratis aan bij onze gay datingsite en start vandaag nog met online daten.

Homodating met leuke singles
Als u interesse heeft in homodating, dan zit u goed bij gayPARSHIP. Onze aanpak garandeert een date met iemand die écht bij u past, iemand met wie u kunt delen en een serieuze relatie voor lange termijn kunt opbouwen.

Gay mannen ontmoeten elkaar hier
Wilt u in contact wil komen met gay mannen? Dan is gayPARSHIP de juiste datingsite voor u. De sleutel tot onze succesvolle aanpak is dat wij op basis van uw persoonlijkheid kandidaten selecteren met een serieuze kans op een echte match!

Man zoekt man voor relatie
Ook als u man bent en een relatie zoekt met een man, dan helpt onze datingsite u om in contact te komen met een passende date. Onze leden zijn spontane, lieve en/of aantrekkelijke mannen in héél Nederland – dus ook bij u in de buurt!

Vrouw zoekt vrouw voor relatie
U bent een vrouw en zoekt een vrouw voor een relatie? Dit is uw kans! De singles die zich aanmelden bij PARSHIP zijn immers net als u op zoek naar een serieuze relatie. Dankzij onze persoonlijkheidstest kunt ook ú die lieve, leuke en/of knappe vrouw vinden die bij u past!

Waarom u bij gayPARSHIP de beste kans heeft op een leuke relatie.

– 76% van de leden is hoogopgeleid.
Bij gayPARSHIP vindt u gelijkgestemde hoogopgeleide single homo’s en lesbiennes. 76% heeft een opleiding op HBO- of WO-niveau.
– 38 % vindt hier een relatie.
1 op de 3 leden vindt bij ons een partner. Al sinds de lancering van gayPARSHIP in Nederland zetten we ons unieke matchingsprincipe in om leden aan elkaar voor te stellen. Onze succesratio is hét bewijs dat gayPARSHIP werkt!
– 85% van onze leden is 30+.
Bij gayPARSHIP treft u singles die serieus op zoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie. De leeftijd van onze leden is evenwichtig verdeeld, het merendeel van onze leden is tussen de 30 en 55 jaar.

Bezoek ook eens

Leave a Reply