De Dating Krant

HappyPancake

HappyPancake

100% GRATIS DATEN

Het vinden van ware liefde zou nooit iets moeten kosten.
Bij HappyPancake zijn we ervan overtuigd dat liefde altijd gratis hoort te zijn. Daarom vragen wij niets voor het gebruik van onze website. De kwaliteit van onze leden staat bij ons op voorop. Terwijl veel andere websites alleen toegankelijk zijn door middel van een duur abonnement is HappyPancake een datingsite die helemaal gratis is en daarnaast meer dan een half miljoen gebruikers heeft!

Een gratis datingwebsite – echt waar

Als het gaat om de prijs is HappyPancake de beste. Bij andere websites werkt het vaak zo dat je je gratis kunt registeren, maar vervolgens moet betalen om gebruik te maken van de functies. Bij ons is alles gratis, van het registreren en het aanmaken van een profiel tot het zoeken van contact met anderen. Oftewel, 100% gratis internetdaten!

Ben je het naar links vegen ook zo zat?

Met behulp van HappyPancake’s uitgebreide filteropties kan ook jij de juiste match vinden. Onthoud, hoe meer informatie je toevoegt aan jouw profiel, hoe groter de kans is op de juiste match.

HappyPancake waar je maar wil

HappyPancake is beschikbaar online, als mobiele website en als app (Android en Apple). Vind een date, waar je ook bent.

Over HappyPancake

HappyPancake is dé nummer 1 datingsite van Zweden en Finland. Met verscheidene prijzen op zak sinds 2007, heeft het al duizenden vrijgezellen aan elkaar voorgesteld. HappyPancake is helemaal gratis en één van de meest bezochte websites in de Noordse landen. In februari 2018 is HappyPancake overgevlogen naar Nederland en hoopt ook hier uit te groeien tot net zo’n succesverhaal als in Zweden en Finland.

Waarom HappyPancake?

Er zijn natuurlijk talloze redenen om HappyPancake te verkiezen boven andere datingsites, maar dit zijn de belangrijkste:

  • Het is volledig gratis. Probeer het vandaag nog!
  • Alle profielen worden door ons team beoordeeld om zeker te zijn van een goede ervaring.

Bezoek ook eens

Leave a Reply