De Dating Krant

Lexa

Lexa

Als het om daten gaat

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie. Lexa is een van de snelstgroeiende dating sites van Nederland. Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Je kunt snel en eenvoudig je eigen profiel aanmaken. Na je inschrijving kun je direct door profielen van leuke singles scrollen, alle foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, flirten en nog veel meer. Je kunt direct contact leggen met de leukste singles door het versturen en beantwoorden van berichten. Of maak gebruik van de LexaMessenger waarmee je urenlang kunt chatten. Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Single events

Ontmoet Lexa singles tijdens onze borrels

Lexa.nl organiseert sinds kort door heel Nederland leuke Lexa Borrels voor haar members. Als member word je uitgenodigd voor Lexa Borrels in jouw eigen omgeving. Het is een leuke, ongedwongen en gezellige manier om een drankje te drinken en te kletsen met andere leuke singles.

Meest gevarieerde database

Lexa.nl is voor alle singles. Onze grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

 

Nummer 1 datingsite van Nederland

Lexa.nl heeft de meeste bezoekers van alle datingsites in Nederland waardoor jij bij ons de meeste kans hebt op een leuke date. Daarnaast is Lexa.nl 4 keer op rij uitgeroepen tot Meest Betrouwbare Datingsite en is Lexa.nl Website van het Jaar 2013 in de categorie dating.

Meest gebruiksvriendelijke datingsite

Een overzichtelijke homepage en heldere zoekfuncties helpen jou om snel contact te leggen met andere singles. Je ontvangt direct een melding wanneer een single interesse in jou heeft. Zo ben je altijd direct op de hoogte. Doordat alle profielen vooraf gecontroleerd worden, maken wij daten voor onze singles zo betrouwbaar en veilig mogelijk.

6.5 vara's kassa conclusie

Summary

Conclusie en prijs/kwaliteit verhouding

  • Deze site gaat onzorgvuldig om met jouw privégegevens. Lexa is onderdeel van het Franse Meetic en Europese marktleider online dating. Bij zoekacties krijg je dan ook vaak matches van over de hele wereld. Een uitnodiging om een persoonlijkheidstest te doen blijkt een direct en ongevraagd lidmaatschap van Lexa More te zijn.

6.5 Gebruiksvriendelijk
7.5 Profiel
5.9 Zoekfunctie
6.1 Matches & contact leggen

Bezoek ook eens

Leave a Reply