De Dating Krant

Parship

Parship

Dating voor hoogopgeleiden

PARSHIP staat voor online dating voor leuke hoogopgeleide singles.
Het verschil met een gratis datingsite is vaak de leeftijd, de intentie en het opleidingsniveau van de bezoekers. Bij PARSHIP vindt u voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.
Dating bij PARSHIP gaat verder dan u toegang geven tot de database van mensen die ingeschreven zijn. Door middel van het PARSHIP-principe stellen wij u voor aan singles die écht bij u passen! Het gevolg is dat de slagingskans voor een serieuze relatie bij PARSHIP vele malen groter is dan bij andere online datingsites (32%). Bovendien staan veiligheid en anonimiteit bij ons hoog in het vaandel. PARSHIP heeft trouwens ook een website voor gay singles: gayPARSHIP
Door ons drukke leven of door omstandigheden lukt het soms niet om ‘de ware’ te vinden op de bekende manieren, zoals tijdens het uitgaan of via vrienden. Een logisch gevolg van de toenemende invloed van internet in onze levens, is het zoeken van een liefde online.
Natuurlijk is het mogelijk een partner te zoeken op sociale netwerken. Sites voor online dating maken het zoeken en vinden van een partner echter veel makkelijker. U weet namelijk dat alle singles hier echt op zoek zijn. Bovendien heeft u de mogelijkheid eerst rustig de profielen te bekijken, voordat u contact met iemand opneemt.

PARSHIP-Principe. Verliefd worden is meer dan toeval.


Bij PARSHIP weten we welke aspecten belangrijk zijn voor relaties. Ons matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd!

PARSHIP Events Want er hoort meer bij dating…


PARSHIP organiseert met regelmaat dating workshops en events. Tijdens workshops geeft de single coach allerlei nuttige tips en trucs voor uw online dating avontuur. En tijdens events leert u andere singles kennen; lekker relaxed en ongedwongen.

Online dating bij PARSHIP. Goed idee!


Online daten is makkelijk en de drempel is net even wat lager dan in de kroeg iemand aanspreken. Bovendien ben je op internet anoniem. Maar daarnaast is het grootste voordeel dat je op een datingsite als de onze zeker weet dat iedereen serieus op zoek is!

Succes

Een geliefde vinden via PARSHIP blijkt spannend en veel romantischer dan we vooraf dachten.

Theo (63) en Jettie (54)


> 100.000 berichten per maand

  • Dagelijks nieuwe contacten

Leden bij PARSHIP zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten, Ijsbrekers en digitale glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan, dus u ontvangt vaak nieuwe partnervoorstellen.


52 % / 48 % vrouw / man balans

  • Meer vrouwen dan mannen

De verdeling man/vrouw is op PARSHIP, anders dan bij andere datingsites, bijna gelijk. Dit verklaren we door onze serieuze insteek, waardoor we juist iets meer dames aantrekken.


1 op de 3 vindt een relatie

  • Succespercentage: 33%

1 op de 3 leden vindt bij ons een partner. Al sinds de lancering van PARSHIP in Nederland op 14 februari 2003 zetten we ons unieke matchingsprincipe in om leden aan elkaar voor te stellen. Onze succesratio is hét bewijs dat PARSHIP werkt!


76 % is ouder dan 30 jaar

  • 76% van onze leden is 30 jaar of ouder.

Bij PARSHIP treft u singles die serieus op zoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie. De leeftijd van onze leden is evenwichtig verdeeld, het merendeel van onze leden is tussen de 30 en 55 jaar.

8.2 vara's kassa conclusie

Summary

Conclusie en prijs/kwaliteit verhouding

  • Als je voor kortere tijd zou kunnen inschrijven dan zouden er meer mensen lid worden en zou er meer gebeuren op deze site. Deze site is de duurste van alle geteste sites: €269 voor een half jaar en daarna €70 per maand. Workshops en evenementen. Slogan veranderen in ‘Parship, dating voor een dikke beurs’.

7.8 Gebruiksvriendelijk
7.5 Profiel
8.5 Zoekfunctie
8.8 Matches & contact leggen

Bezoek ook eens

Leave a Reply