De Dating Krant

Pepper

Pepper

Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen. Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto’s en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken. Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken. Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Waarom Pepper de leukste datingsite is

De leukste singles

Bij datingsite Pepper laat iedereen zien hoe hij werkelijk is door gebruik te maken van foto’s en video’s. Foto’s zeggen immers meer dan woorden. In één oogopslag kan je zien hoe iemand echt is en hoef je zelf niet je hoofd te breken over leuke, pakkende teksten.

Snel een leuk gesprek

Chatten op Pepper is laagdrempelig! De foto’s uit jullie profielen worden in het chat venster getoond zodat je elkaars interesses kunt zien tijdens het gesprek. Leuk en makkelijk!

Suggesties voor een leuke date

Online daten is natuurlijk maar een eerste stap. Wij willen dat je datingsite Pepper zo snel mogelijk achter je kunt laten: van online dating naar een date in het echte leven. Met de JustCoffee-knop is een eerste afspraakje zo gemaakt. Pepper stelt de leukste locaties voor. Ps. Kom je er even niet uit? Het Pepper team is tot 11 uur ’s avonds bereikbaar via onze chat om je vragen te beantwoorden.

Pepper verandert je leven

Daten met Pepper? Het gaat je leven veranderen want bij datingsite Pepper heb je de grootste kans om een nieuwe liefde te vinden! En daar doen we het voor. Schrijf je nu in op Pepper!

Datingsite Pepper is anders

Wat maakt jouw perfecte match zo uniek? Is dat zijn of haar grote passie, karakter of misschien grote blauwe ogen? Je zoekt iemand die leuker is dan andere singles, daar hoort een bijzondere datingsite bij. Bij Pepper dating houden we niet van clichés. Daarom kun je een interactief profiel aanmaken die laat zien wie je echt bent. Heb je die ene match gevonden? Met JustCoffee plan je gemakkelijk een eerste date

Veilig online daten

Online daten is leuk. Bij Pepper willen we dat jij van het daten kunt genieten. Daarom vinden we veilig daten belangrijk. Wij doen ons best de website zo veilig mogelijk te houden. Niet voor niets is Pepper dit jaar stipt op 2 gekomen uit betrouwbaarheidsonderzoek van Reader’s Digest. Alle profielen worden elke dag handmatig gecheckt. Daarnaast gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Pepper heeft geen zoekfunctie, daardoor blijf je anoniem. Zo kun jij rustig gaan daten. Toch is het een goed idee om zelf altijd alert te blijven.

Online dating tips

De beste online dating tips, samengesteld door het ervaren Pepper team. Wil je inspiratie voor een originele date? Benieuwd naar de voordelen van single zijn of wil je de succesfactor van een geslaagde date weten? Van dating etiquette tot absolute no go’s. Ervaren dater of kom je net kijken, Pepper helpt jou op de weg. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je eerste date en weet je zeker dat je een goede indruk achterlaat. Veel plezier!

8.2 vara's kassa conclusie

Summary

Conclusie en prijs/kwaliteit verhouding

  • Er zijn weinig betalende leden. De verhouding tussen gratis en betalende leden is niet goed. Betalende leden worden ingezet om gratis leden over te halen om lid te worden, want zonder betaling kunnen ze de berichten niet lezen. Dure site en niet geschikt voor oudere doelgroep.

8.5 Gebruiksvriendelijk
8.8 Profiel
7.5 Zoekfunctie
7.8 Matches & contact leggen

Bezoek ook eens

Leave a Reply