De Dating Krant

Relatieplanet

Relatieplanet

Stop met dromen, start met daten

Relatieplanet opende in mei 2002 haar online deuren voor relatiezoekend Nederland. Relatieplanet.nl is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire datingsite van Nederland en België. Relatieplanet bevordert en stimuleert ontmoetingen tussen mensen voor een relatie, vriendschap of date. Het bieden van kwaliteit, gebruikersgemak en betrouwbaarheid voor onze members staan bij ons voorop!

Wij zijn de meest actieve datingcommunity. Man, vrouw, hoogopgeleid, laagopgeleid, jong, oud, hetero, gay en alles er tussen in, bij Relatieplanet is iedereen welkom, want voor iedereen is er een leuke match!

Elk moment van de dag zijn er duizenden leuke singles online. Je kunt ons altijd en overal bereiken via onze normale en mobiele website. Hiernaast schrijft onze redactie regelmatig voor ons datingweblog en Facebook pagina. Voor het laatste nieuws over Relatieplanet verwijzen we je graag naar onze perspagina.

Voor leden en niet-leden organiseren wij goedbezochte Singlesfeesten in Hoofddorp, Zeeland en Raalte. In een schitterende ambiance brengen we mensen in contact met meer dan 1000 leuke singles in verschillende zalen. Een leuke man of vrouw in je eigen regio ontmoeten kan ook, Relatieplanet organiseert regelmatig leuke Events.

Veilig en betrouwbaar
Wij doen er alles aan om het verblijf van members zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij controleren de hele dag alle profielen en zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen, suggesties en opmerkingen. Relatieplanet is de meest veilige en betrouwbare datingsite van Nederland en België en ook betalen is eenvoudig en betrouwbaar.

Inschrijven is gratis
Een inschrijving op Relatieplanet is gratis. Met een Gratis Membership kun je zoeken, interesseberichten versturen, profielfoto’s bekijken en oproepen lezen. Voor een vergoeding wordt je betaald member en optimaal vindbaar. Met een Full Membership kun je onbeperkt zelfgeschreven berichten versturen, chatten, alle foto’s bekijken en nog veel meer. Een Full Membership heb je voor verscheidene periodes en prijsklassen. Nog geen inschrijving bij Relatieplanet? Schrijf je nu in! Relatieplanet ♥ Stop met dromen, start met daten!

RelatiePlanet over zichzelf:

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Aanmelden is GRATIS. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en… Relatieplanet werkt!

Iedereen kan zich bij Relatieplanet inschrijven als Gratis Member. Als je vervolgens, net als duizenden andere members, tevreden bent kun je Full Member worden waarmee je optimaal vindbaar wordt voor andere members en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van Relatieplanet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten versturen, alle foto’s zien en de live chat.

Voor de mobiele gebruikers van RelatiePlanet bieden wij ook de mogelijkheid onze diensten via applicaties voor meerdere mobiele apparaten te gebruiken!

Relatieplanet Singlesfeest! Kom ook en ontmoet 2200 andere leuke singles in een schitterende ambiance! Leef je heerlijk uit in onze intieme, sfeervolle zalen. Bruisend entertainment voor iedereen!

Relatieplanet Events

Bij Relatieplanet organiseren we regelmatig events voor onze members. Het aanbod is heel divers, van de bekende Singlesfeesten waar 1.500 bezoekers op afkomen tot aan gezellige diners.

8.8 VARA's Kassa conclusie

Summary

Conclusie en prijs/kwaliteit verhouding

  • Prima site met makkelijke helpfunctie.
  • Er is veel activiteit op deze site-.
  • Single party’s niet alleen in randstad maar steeds vaker ook in de provincie.

8.8 Gebruiksvriendelijk
8.2 Profiel
9.2 Zoekfunctie
8.9 Matches & contact leggen

Bezoek ook eens

1 Comment

  1. Voornemens van vrijgezellen in 2019 | De Dating Krant
    januari 1, 2019 at 11:25 Reply

    […] Met het in gaan van het nieuwe jaar maken we goede voornemens. Voor de vrijgezellen is dit niet anders. Het vinden van een partner in het nieuwe jaar is voor veel vrijgezellen zeker een voornemen dat ze maken. Meer dan de helft van de vrijgezellen gaven dit aan in een enquête van relatieplanet. […]

Leave a Reply