De Dating Krant

Second Love

Second Love

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Alle profielen op Second Love worden door ons individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand.

 

 • Gebonden
  gebondenJe voelt jezelf gebonden aan thuis. Je wilt jouw huis en gezin niet verlaten, maar je wilt wel wat meer spanning in jouw leven? Je bent gelukkig thuis, maar je hebt het gevoel dat je leven een sleur is geworden? Je weet dat je jezelf gebonden hebt, maar het dating-leven wil je nog niet kwijt? Je denkt dat je de enige op de wereld bent die zich gebonden voelt, maar dat is niet zo. Er zijn veel meer mensen die op zoek zijn naar spanning. Start dating now! Op Second love kun je starten met gebonden dating. Alle leden van Second love zijn nog gebonden aan een partner, maar klaar om te beginnen met dating. Ben jij hier ook klaar voor? Meld je dan nú aan en begin met gebonden dating. Het is geheel gratis en vrijblijvend wanneer je jezelf registreert, dus start dating!
 • Getrouwde vrouw
  Dat gevoel dat je wel gelukkig bent, maar dat er iets ontbreekt? Je bent getrouwd met een lieve vrouw of man, maar je wilt meer? Je wilt de dagelijkse sleur verbreken door iets spannends, en gewaagds te doen? Je weet dat je niet jouw gezin wil verlaten, maar je zou zo graag eens een date willen met een andere getrouwde vrouw of man? Op Second love komen getrouwde vrouwen en mannen samen! Hier kun je een tweede relatie beginnen met een leuke getrouwde vrouw of man. Het leven is kort, geniet er van en start dating! Je kunt je geheel gratis registreren als getrouwde vrouw of getrouwde man en vrijblijvend jezelf oriënteren voor een leuke date. Het leven is te kort om te blijven hangen in die sleur! Kom nu in actie en geef jezelf een twee relatie met een getrouwde vrouw of man cadeau op Secondlove.nl!
 • Overspel
  Dat gevoel dat jouw relatie niet voldoende spanning heeft? Je wilt jouw relatie niet beëindigen want je bent gelukkig, maar je wordt wel erg moe van de dagelijkse sleur. Geloof het of niet, maar er zijn meer mensen die zich voelen zoals jij en graag overspel willen plegen! Op Second Love kun je de sleur doorbreken en beginnen met overspel. Ga de uitdaging aan en meld je nu gratis aan als lid van Second Love. Gun jezelf de opwinding en spanning van overspel, zonder dat het gevaarlijk wordt en je in de problemen komt. Een ontmoeting met iemand die ook graag met jou overspel wil plegen en die net als jij ook een vaste relatie heeft en wil houden, maar thuis ook iets mist. Een discreet avontuur, veilig overspel plegen… Is dat mogelijk? Ja! Meld je nu aan!
 • Minnaar gezocht
  minnaar gezochtJe voelt je gelukkig in jouw huidige relatie, maar iedere dag ‘moet’ er weer zoveel en je krijgt er zo weinig voor terug. Je wilt niets drastisch veranderen aan jouw leven, want hier heb je jouw hele leven naar gezocht, alleen er mist iets. Wil jij wel eens een advertentie plaatsen met ‘Minnaar gezocht!’ alleen al om jouw leven interessanter te maken? Stop met dromen en maak het de realiteit! Op Second love hoef je geen advertentie te plaatsen met ‘Minnaar gezocht’ want bij ons zoekt de minnaar ook naar jou! Wil je jouw erotische dromen eens werkelijkheid laten worden? Dat kan! Meld je nu gratis aan bij ons en doorbreek de dagelijkse sleur. Waarom zou je jezelf geen minnaar cadeau kunnen doen? Alles gebeurt discreet en veilig, dus: Start dating now! Op Second love vind je meer mensen die hun hele leven al naar een minnaar gezocht hebben. We hebben nu een tijdelijke aanbieding waardoor je voor de prijs van een maand twee maanden lid bent. Meld je nu aan en vind jouw minnaar!
 • Polyamorie
  polyamorieJe bent gelukkig met jouw eigen partner, maar polyamorie spreekt jou erg aan omdat je zoveel meer liefde hebt om te geven. Je weet dat je trouw hebt beloofd aan jouw partner maar er lopen zoveel andere leuke, interessante mensen rond waar je graag kennis mee wilt maken. Gelukkig ben je niet de enige! Er zijn meer mensen geïnteresseerd in polyamorie en die mensen vind je hier! Je kunt je gratis en vrijblijvend aanmelden en zelf uitvinden hoe discreet en veilig wij omgaan met jouw gegevens. Stop met de beperking van jouw liefde bij één persoon en start dating! Meld je nú aan en begin met polyamorie. Of je nu op zoek bent naar iemand om een romantisch diner mee te hebben, of je wilt dat al jouw erotische dromen uitkomen… Start met polyamorie op Second Love!
 • Love
  loveJe bent gelukkig in jouw huidige relatie. Het love gehalte is nog steeds aanwezig maar het voelt als een dagelijkse sleur. Je leven wordt er daardoor niet gelukkiger op. Je wilt geen problemen in jouw huidige relatie, maar je wilt graag wat meer spanning in jouw leven want zo hou je het niet vol. Second Love helpt je verder! Op Second Love kun je jezelf gratis aanmelden en kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Wil je een romantisch diner bij kaarslicht, wil je eens gezellig bijkletsen met iemand die nog niets van je weet of zie jij graag jouw erotische droom eens werkelijkheid worden? Het leven is kort, dus waarom zou je jezelf geen second love cadeau geven? Je kunt jezelf hier heel discreet aanmelden: of je nou zelf op zoek gaat naar love, of je wil graag versiert worden. Veiligheid en discretie staan bij ons voorop!
 • Meld je nu direct aan bij second love en start loving!

Vreemdgaan voor hem…

Je bent weliswaar nog steeds gelukkig met je relatie, maar af en toe vind je dat monogaam zijn toch wel erg monotoon is? Je wilt geen problemen in je relatie, maar de sleur maakt je er niet gelukkiger op?

67% onder ons blijkt vreemdgaan een geweldige ervaring te vinden, terwijl 95% vindt dat flirten helemaal geen vreemdgaan is.

Second love brengt je via de site in contact met anderen en biedt je de kans op een date. Je kunt zowel online als offline mensen ontmoeten en zelf bepalen hoever je wilt gaan met jouw date. Alles mag, niets moet.

Alle profielen worden door ons individueel beoordeeld zodat onze gebruikers zeker kunnen zijn van de aangeboden kwaliteit.

Vreemdgaan voor haar…

Je betrapt jezelf erop dat je soms voor je uit zit te staren en denkt: ‘wat is mijn leven een sleur geworden’. Je wilt geen grote veranderingen in je leven, maar je bent wel toe aan iets anders, iets nieuws, iets voor jou alleen.

Wist je dat 72% van vrouwen vindt dat passie enaandacht de dingen zijn die ze het meest missen in hun huidige relatie?

Second love controleert persoonlijk alle profielen zodat je alleen serieuze mannen vindt in ons dating-bestand.

Je kunt online vreemdgaan en een date organiseren door berichten te sturen via ons gesloten communicatiesysteem.

Doorbreek de sleur en doe eens iets gewaagds (vreemdgaan). Het leven is kort, geef jezelf een Second love date cadeau.

Bezoek ook eens

Leave a Reply