De Dating Krant

SecretFlirt

SecretFlirt

secret flirtPassion for people

Voor wie is SF?

Of je nu single bent, in een LAT relatie, samenwonend of getrouwd bent (in een al dan niet open relatie), met traditionele denkbeelden bent opgegroeid of juist vrij, op SF is iedereen welkom. Het doel is om te genieten van wat het leven te bieden heeft en ervaringen rijker te worden. SF is voor iedereen die het leuk vind aandacht te geven én te krijgen. Flirten! Sta je vrij in het leven, ben je levenslustig en oordeel je niet te snel over hoe een ander zijn leven zou moeten leiden? Dan is SF een prima plaats om leuke contacten op te doen.

SF is anders dan andere datingsites. Waar veel sites zich richten op seks, vreemdgaan of het vinden van ‘de ware’ verbind SF mensen uit allerlei diverse leefsituaties met elkaar. Singles met singles, singles met gebonden mensen of gebonden mensen met anderen die gebonden zijn. Wat daar uit voort moet komen bepaalt ieder voor zichzelf. Een vriendschappelijk contact, een losse en/of open relatie, een flirtcontact, een minnaar of minnares, een vaste relatie of een vrije LAT relatie, het kan allemaal.

Heb je een relatie? Of je nu met óf zonder medeweten van je partner overweegt contact buiten je relatie te zoeken, SF is voor mensen die daar naar eigen eer en geweten in handelen en hun partner liefhebben en respecteren. Ook voor singles is SF een alternatief. De single die het traditionele daten op de bekenden platforms wel een beetje zat is, of de single die gericht op zoek is naar meer passie in het ongebonden bestaan zonder hier direct lange termijn verwachtingen aan te moeten verbinden

Voor wie is SF niet?

SF is niet geschikt voor mensen die verveeld uit zijn op kort eigen gewin of even heel snel maar even een seks date willen scoren. Je komt niet alleen iets halen, maar ook iets brengen. Mensen die zich inhoudsloos en respectloos gedragen horen op SF niet thuis. Grof in de mond zijn, onbeleefd en ongepast gedrag is absoluut ‘not done” (kom je zo iemand onverhoopt -en ondanks de controle- tegen, meldt het dan aan de redactie).

Welke gedachte zit er achter SF?

Flirten is niet alleen leuk, het maakt ook heilzame chemische stoffen vrij in je lichaam. Hierdoor voel je je prettiger en functioneer je beter. Als je in een ingeslapen / ingesleten relatie zit ‘dut’ je hormoon systeem als het ware in, je lichaam produceert geen vitale chemische stoffen meer. Niet alleen om te flirten of om de andere sekse te behagen maar ook in je verdere dagelijkse activiteiten komt die energie van pas. Flirten geeft je dus niet alleen het gevoel dat je leeft, maar je krijgt er dus zelfs ook letterlijk energie van. Los van deze energie productie die je lichaam aanmaakt; waarom zou je jezelf onthouden wat je als mens diep van binnen blijkbaar dus wilt. Je krijgt energie van anderen en zij krijgen het van jou. Daar kan niemand op tegen zijn natuurlijk. Wie of wat je ook bent; geniet van het leven! Wil je wachten op breed begrip en 100% acceptatie binnen de collectieve samenleving van jouw flirtbehoeftes? Dat zal er zeker komen, maar het zal helaas nog decennia op zich laten wachten. En wat doe jij intussen? Leef het leven (het is jouw leven) en blijf bij jezelf.

Over sf.nl

SF begon alweer vanaf 2010 als vernieuwend vooruitstrevend dating platform. En dat is SF nog steeds. Uit je vaste sociale kring ontsnappen flirten, plezier opzoeken, inspirerende contacten opdoen, liefde vinden, gelijkgestemden ontmoeten. Je kunt elkaar op SF ontmoeten en contacten leggen. Waar veel sites zich richten op seks, vreemdgaan of het vinden van ‘de ware’ verbind SF mensen uit allerlei diverse leefsituaties met elkaar. Singles met singles, singles met gebonden mensen of gebonden mensen met anderen die gebonden zijn. Wat daar uit voort moet komen bepaalt ieder voor zichzelf. Of het nu gaat om een vriendschap-contact, een losse en/of open relatie, een flirtcontact, een minnaar of minnares, een vrije LAT relatie of een traditionele relatie, op SF begint dit vooral op een spontane ongedwongen manier waarbij in een wisselwerking voor jou en de ander duidelijk wordt wat er verder van kan komen.

SF is als een virtuele versie van een loungebar; als je goed gemanierd bent en sociaal vaardig ben je van harte welkom! Aan de deur wordt je niet geweigerd op grond van je sociale status. Eén van de grote verschillen is dat je op SF je status en wat je zoekt niet achterhoudt maar dit juist aangeeft (via je profiel). Wel zo helder. Het anonieme karakter van SF geeft je daarbij terecht het gevoel van veiligheid. SF gelooft in de vrijheid van het individu en vindt dat ieder mens recht heeft op sociale bewegingsruimte die lang niet altijd maar met jan en alleman hoeft te worden gedeeld of openbaar te worden gemaakt

Bezoek ook eens

Leave a Reply