De Dating Krant

Seksbuddy

Seksbuddy

Betrouwbaar daten op seksbuddy.nl

Op seksbuddy.nl kunt u snel en betrouwbaar in contact komen met andere leden. Daarnaast doen wij ons best om de man/vrouw verhouding optimaal te houden.

Deze site controleert en keurt profielen op dagelijkse basis, om de gebruikerservaring van haar bezoekers te optimaliseren. Seksbuddy probeert dan ook leden die een dubbel profiel hebben aangemaakt zo snel mogelijk hierop aan te spreken.

Als leden hier geen gehoor aangeven dan heeft Seksbuddy het recht om het account van deze gebruikers op te heven.

Leden worden gecontroleerd of deze zich aan de gedragsregels houden. Het is niet toegestaan om bedreigende berichten te versturen naar andere leden of berichten die onrechtmatig zijn en in strijd met de wet.

Het regelen van fysieke afspraken valt buiten de verantwoordelijkheid van deze site. Leden zijn hier zelf verantwoordelijk voor.

Wij proberen de site zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. Na het registreren kunt u al gratis wat profielen zien en korte berichten zoals wings en flirts sturen naar andere leden. Je zit op seksbuddy dus niet meteen vast aan dure abonnementskosten. Leden kunnen dan ook op ieder gewenst moment hun account opzeggen.

Privacy en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De gegevens van onze leden zijn volledig afgeschermd voor niet-leden. U wordt dan ook absoluut niet geschonden in uw privacy.

Voor een discreet avontuur bent u bij Seksbuddy.nl aan het juiste adres! Op deze site kun je in alle discretie en anonimiteit op zoek naar een seksbuddy. De gebruiker van deze site heeft zelf de keuze hoe en in welke mate die zijn profielgegevens aanvult. Het profiel is volledig afgeschermd voor niet-leden, Ook het betalen van credits gebeurt snel en anoniem.

Hoe het werkt

  1. Registreer
    Registreren is gratis, eenvoudig en neemt zeer weinig tijd in beslag!
  2. Koop credits
    Het kopen van credits vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving. Daarnaast komt er op uw bankafschrift niet Seksbuddy.nl te staan! Alles blijft geheel anoniem.
  3. Maak een afspraak!
    Zoek nu één of meerdere leuke profielen uit en stuur hem/haar berichtjes en/of flirts en spreek iets met elkaar af!

Seksbuddy is de datingsite om snel en betrouwbaar een seksdate te scoren!

Mochten er zich problemen voordoen dan staat er een professional team klaar om u te helpen.

Namens het hele team van Seksbuddy.nl wensen wij u heel veel plezier!

bezoek ook eens

Leave a Reply