De Dating Krant

Victoria Milan

Victoria Milan

Herleef de passie – Begin een affaire

Voelt u zich gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mist u het gevoel van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft uw liefdesleven een oppepper – u leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is Europa’s snelst groeiende datingsite voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. Of u nu een onschuldige webflirt, een one night stand, of een langdurige affaire zoekt, Victoria Milan biedt u een anonieme en discrete online ontmoetingsplek.

Online daten voor mensen die al een partner hebben


Uit een internationaal onderzoek is gebleken dat 30% van de mensen die zich inschrijven op datingsites voor vrijgezellen, liegt over hun relatie status. Mensen die vreemdgaan willen hun huidige relatie niet op het spel zetten. Victoria Milan is speciaal ontworpen voor gehuwde, verloofde, samenwonende, en anderszins gebonden mannen en vrouwen die een tweede ‘buitenechtelijke’ relatie zoeken. Een van de grootste pluspunten van Victoria Milan is dat men niet hoeft te liegen over hun relatie of huwelijk. De meeste leden zijn immers op zoek naar iemand die tevens een relatie heeft! Schroom dus vooral niet om aan te geven in wat voor relatie u zich momenteel bevindt, en maak duidelijk naar wat voor affaire u op zoek bent. Zo kunt u direct uw zoektocht naar passie beginnen! Veel van onze leden zoeken een minnaar of minnares die ver van hun eigen woonplaats, of zelfs in een ander land, woont. Wat denkt u van een spannend avontuurtje tijdens een zakenreis, of een discrete flirt tijdens een vakantie met vrienden of vriendinnen? Andere leden geven de voorkeur aan iemand in de buurt, om regelmatig af te kunnen spreken. Alles is mogelijk! Victoria Milan heeft een enorm netwerk van geregistreerde leden – in Nederland en België, en alle andere delen van Europa, zoals Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, en Denemarken. Het is uw affaire – uw keuze.


100% discreet en anoniem


Als gebruiker van Victoria Milan bent u altijd en overal 100% anoniem. Om u in te schrijven hoeft u geen persoonlijke informatie te verstrekken. Gegevens als uw naam, adres en telefoonnummer zijn dus nergens bekend. Het enigste wat u hoeft te doen is een gebruikersnaam te creëren, en een anoniem e-mail adres aan te maken bij een van de vele gratis providers. (Hotmail, Gmail, Yahoo, etc). Met onze nieuwe mobiele versie kunt u tevens overal gemakkelijk gebruik maken van uw profiel, en zo discreet mogelijk blijven.

Stap gratis in


U kunt zich volledig gratis inschrijven, en gebruik maken van een aantal basis functies. Neem rustig een kijkje op Victoria Milan, en indien u tevreden bent kunt u besluiten om een abonnement aan te schaffen en uw profiel te upgraden. Door een abonnement aan te schaffen krijgt u toegang tot extra communicatie middelen zoals privé-berichten, knipoogjes sturen, en de live chat.


Veiligheid


Onze professionele medewerkers voeren regelmatig veiligheids-controles uit, en zijn er om de site leuk én veilig te houden. Alle leden kunnen verdachte activiteiten en profielen gemakkelijk melden d.m.v. het “rapporteer deze gebruiker” icoon dat op ieder profiel zichtbaar is. Gebruikers die zich niet aan onze algemene voorwaarden houden worden direct geblokkeerd, en op een zwarte lijst (IP, e-mail adres, etc.) geplaatst.

Echte mensen met echte profielen


Victoria Milan is een echte datingsite, met echte leden – en daar zijn we trots op! Namaakprofielen worden absoluut niet toegestaan, en we moedigen alle leden aan om verdachte profielen direct bij ons te melden. Deze meldingen worden direct onderzocht door ons Victoria Milan team, die vervolgens direct actie onderneemt.

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

  • Discrete Ematching

Uw Victoria Milan profiel en account zijn 100% anoniem. Het is niet toegestaan om persoonlijke of identificeerbare informatie op onze datingsite verstrekken.

  • AnoniemeBlur™

Wilt u een profielfoto, maar wel anoniem daten? Onze AnoniemeBlur™ vervaagt uw gezicht, en maakt u onherkenbaar met slechts één klik op de muis.

  • Automatisch uitloggen

Om relatieproblemen te voorkomen zal uw profiel, na een bepaalde periode van inactiviteit, automatisch voor u worden uitgelogd.

  • Privé foto’s

Alternatief daten blijft discreet door uw foto’s in te stellen als “Privé”. U bepaald wie er toegang krijgt tot uw foto’s, en met wie u een secret flirt begint.

  • Paniek knop

Bent u aan het chatten met vreemden, maar wordt u plots verrast door uw partner? Druk op onze paniek knop om uw scherm af te sluiten, en snel een andere neutrale website te laden.

  • Anoniem daten | tips & advies

Het belangrijkste doel van het Victoria Milan team is om er voor te zorgen dat uw overspel geheim blijft. Daarom geven wij voortdurend tips & advies via e-mails en nieuws artikelen.

chatten & vreemdgaan nu nog discreter

Overspel nu nog gemakkelijker met onze nieuwe mobiel geoptimaliseerde site. Anoniem chatten of ondeugend daten kan nu geheel discreet in de bus, op het werk, of in de supermarkt.

Een van de beste datingsites voor ondeugend daten buiten je huwelijk. Leuke mannen met humor en respect.

Michelle (28), getrouwd.

Na saaie relatietherapie besloten om een overspel chat site uit te proberen. Leuke gesprekken en sinds kort een affaire met beeldschone brunette.

Marco (56), getrouwd.

Bezoek ook eens

Leave a Reply